Li.s.b. 1B r.5

Externe CompetitiePosted by Glenn Freer Tue, March 13, 2018 16:12:19

............

Kerkrade - het Pionneke 2 2 - 4

Na ongeveer 3,5 u. spelen viel de eerste beslissing.
Jo Steinschuld en Hans Akkerboom kwamen aan bord 6 remise overeen.
Zo'n 5 minuten later gaf Richard Orbons tegenstander Robin Meinders op (bord 3) en zo stonden we een heel dik half uur lang op voorsprong hoewel allang duidelijk was dat Jo Engels slecht stond tegen Ton Geenen (b.5).
Ongeveer gelijk met Jo moest ook Arno Ypelaar zich gewonnen geven tegen Simon Karsten (b.4).
Binnen 5 minuten gingen we dus van voorsprong naar achterstand en vlak daarop ging ikzelf aan b. 1 tegen Rob Loose verschrikkelijk in de fout.
Toen hij mijn eerste blunder niet afstrafte gooide ik er nog een grotere achteraan.
Walter Kunstek op bord 2 was blijkbaar ook van slag door deze ontwikkelingen maar wist wel nog een nederlaag te vermijden.

Gaan wij het nog slechter doen dan Roda ???