1e ronde KO

Interne Ko-BekerPosted by Arno Ypelaar Wed, September 27, 2017 00:33:28

Tijdens de eerste ronde KO-beker waren de volgende lotingen uit de bus gekomen:

Ed – Randy 1-0
Randy hield lang stand tegen Ed maar moest uiteindelijk toch de koning omleggen.

Arno - Thijs 1-0
Thijs maakte een fout in de opening waardoor hij een stuk achter kwam. Hierna ging het snel waardoor Thijs de volgende KO ronde moet missen.

Toon – Glenn 0-1
Toon gaf tegen Glenn deze keer niet het volle tegengas en moest binnen de 2 uur kapituleren. Glenn door naar de volgende ronde.

Richard – Jan Y 1-0
Twee sporten op één dag is toch teveel (op die leeftijd). Normaliter is Jan Richards angstgegner maar niet als Jan getennist heeft. Richard bekert verder.

Jo E – Jan B 1-0
Jo won de reguliere partij na meer dan 70 zetten net voor de tijdscontrole.

Michael – Fritz 1-0
Het Duits onderonsje werd beslist in het voordeel van Michael.

Ook Michael kan zich dus weer melden op 17 oktober om de 2e ronde te spelen, samen met Glenn, Richard, Ed, Jo E. en Arno. Hierbij worden dan nog 2 man bijgeloot om tot 8 spelers te komen die uit gaan maken wie de kwartfinale mag spelen.

.